Skydive













Bildbomb från när jag skydivea. Så himla stolt ögonblick. Förmodligen det häftigaste jag gjort!

Mysdag

Började dagen med att skypea med mina älskade fina föräldrar. Bästa starten. Sen gjorde vi frukost och efter det gick jag, nattis, georgia och laura en promenad vid vattnet. Sen var vi duktiga och gick till gymmet. Så skönt och jobbigt. Nu blir det party. Sista dagen vi hänger med våra härliga fina engelska tjejer som vi hängt med sen början. Sorgligt...

Fan vad vi är bra!!!


Herregud!!!!! Vi gjorde det!

Det är dags!!!!



hoppa fallskärm



imorgon eller i övermorgon ska vi hoppa fallskärm!! vi vill kissa på oss av nervositet! men ser sååå himla mycket fram emot det!

Hot water beach





Igår va vi alltså i Hot water beach. Hur coolt som helst! genom sanden kommer det upp kokande vatten. vattnet är så varmt att man inte kan vara i det. för att sitta i poolen måste man blanda det kokandevattnet med havsvatten.

chathedral cove










så himla fint ställe!!

Jenny 21 år


Sjöng för en bakfull jenny imorse och firade henne förfullt igårkväll. Sjukt bra sista kväll i paihia. Träffade alldeles för många fina människor som det kändes så himla tråkigt att lämna. Dock möter vi upp ett par engelska grabbar i hot water beach som dessutom var våra roomies.

whangarei falls







Första och enda stoppet på vägen gjorde vi här. Helt otroligt fint! vi träffade en svensk kvinna, hon och hennes man bestämde sig år 2008 för att resa jordenrunt. Dom sålde deras hus och började resa år 2012 nu är dom halvvägs. Så himla coolt! jag blir så himla imponerad av personer som vågar göra sånt!!

on the road again





Nu sitter vi på bussen igen mot Auckland. En natt där sen åker vi vidare till Hot water beach. Börjar bli erfarna bussåkare nu!!

Paihia - bay of islands






Gick upp vid 6 idag för att hoppa på bussen 7.15 som skulle ta oss till paihia. På vägen sprang vi runt och klappade massa djur och fick även mata kalvarna. Mysigt! Sen fortsatte vi vår resa mot paihia. Så himla vackert här. Vi tog färjan över till russell och har spenderat hela dagen där. Nu blir det tillbaka till hostelet för dusch och bbq!

Första stoppet










Påväg till Bay Of Islands/Paihia. Bussresan tar cirka 4 timmar. Den började 07:15 och första stoppet hade vi runt 08:00 där fick vi 45 min att gå runt på en jättemysig park/gård med massa djur. Dom flesta stannade i cafét och åt. Då sprang jag och bella runt och klappade massa djur samt matade kalvar! vi sparade både pengar och hade det mysigare ;)

Nu kör viiii



Nya Zeeland



Nu har vi landat och allt har gått jättebra trots 1,5 h försening!

Surf camp

Hej alla kara fina vanner och slakt. Mottagningen pa surf camp har varit katastrofal och darmed den obefintliga uppdateringen. Men det blir det andring pa. Nu ar vi tillbaka i city och hanger lite pa stan och gor lite nodvandigheter. Pa mandag drar vi antligen till nya zeeland. Craaaaaaaazy bananas!!!
 
/ Isabelle
 

I lördags









Vi började lördagen med att hänga på bronte beach och ha det gött! Inget mig emot. Så himla skönt sätt att spendera förmiddagen på. Sen drog vi oss hemåt för att senare ta bussen till coogee där det skulle förfestas med ett gäng norrbaggar. Himla trevligt mina vänner. Därefter tog vi bussen in till stan. Har nog aldrig i mitt liv skrattat så mycket på en buss. Ni vet sådär mycket så det gör alldeles ont i magen. Sen hade ly fixat in oss på ivy pacha som vanligtvis kostar multum, så vi hade en himla bra utekväll.

Rekommenderar inte att säga bärs när du hänger med norrmän då det betyder bajs. "Vad har ni med er och dricka?" "Bärs!! :):)" " Whaaaaaat". Typ exakt så var det.

/Isabelle

Påväg till surfcamp woopwoop

Surf Camp







Imorgon klockan 09:00 går bussen mot surf camp. som vi har sett fram emot detta och nu är det äntligen dags! jag är sjukt taggad och tror att det kommer bli 5 helt underbara dagar med sjuk träningsvärk. Om ni vill veta mer eller kolla på videor om hur det ser ut så kan ni gå in på den här hemsidan: http://surfcamp.com.au/surf-camps/5-day-ultimate-experience/

/nathalie

Dags för nästa äventyr



Idag är vår sista dag här i lägenheten på Llandaff street. Känns lite sorgligt men såklart samtidigt sjukt roligt för det är ju nu dom riktiga äventyren börjar!
Idag blir det bara tråkiga saker som att städa, packa, diska, tvätta och sånt men vi ska försöka hinna träffa Hannah och Beth ikväll. Gud va vi kommer sakna dom två tjejerna!!
Nu ska jag hänga lite mer tvätt...
Kramar /Nathalie

Mobilkamera bilder







Några ynka halvbra bilder bidrog i alla fall min mobilkamera med. En arg Nathalie insåg på morgonen som vi skulle åka till blue mountains att kamera batteriet inte hade laddat alls under natten. vilket i sin tur betydde att jag fick gå runt med endast mobilen. jag älskar att ta foton i naturen så blev sjukt besviken.

Blue mountains

Igår gick vi alltså i blue mountains och vi (eller rättare sagt hanna) fick den briljanta idén att välja "hard". Inget bra val. Men vi kämpade oss igenom och trots oändliga trappsteg i världens lutning så klarade vi det. Inte riktigt min kopp av te att vandra i skog och mark och speciellt inte i nittio graders lutning. Herregud säger jag bara. Nästa gång tar vi easy och njuter bara av hur vackert det är, för vackett, det var det minsann.

We made it

Påväg till blue mountains



Fantastiska dag

fina arbetskamrater









I lördags jobbade jag till stängning efter det fixade jag Linda och Frida ihop en picknick. Alla vi tre skulle nämligen lämna jobbet på två dagar så vi bestämde oss för att ha en hejdå hängkväll i Hyde park som ligger precis bredvid jobbet. Det blev hur mysigt och kul som helst!:)

Turkiska familjen



igår va även min sista dag på jobbet. det har vart sjukt slitit och påfrestande ibland men samtidigt så roligt. Det roliga var tackvare alla grymma människor som jag under två månader jobbat med. nästan som om jag har fått en ny turkisk familj med 2 pappor, 2 mammor, 2 galna morbröder och massa nya systrar.

Sista jobbpasset - check


Kan inte riktigt fatta att jag jobbade mitt sista jobbpass idag. Det känns så otroligt bra. Det har varit så himla lärorikt och spännande att jobba i ett nytt land med ett helt annat språk men ändå så kul att träffa så mycket nya människor och att få utvecklas på flera olika sätt. Men nu har vi 4,5 månads resande att se fram emot och det kommer förmodligen bli helt magiskt. Längtar!

Här blommar det förfullt

Avskedspresent

Jag vet inte varför men på något vänster så älskar min chef mig. Han upprepar ungefär 20 gånger varje dag om hur mycket han kommer sakna mig när jag far vidare och idag hade han köpt en hejdåpresent. Haha väljer att ta det som en pik. Hyn är ju inte direkt i bästa skicket och speciellt inte när man jobbar i flottig miljö. Han som han köpt presenten av sa att jag måste vara väääldigt speciell för det här var minsann fina grejer. Värmer lilla hjärtat.



Saknar våran roomie beth!


Det här var första gången vi hängde på Beach road (bästa utestället) samt första gången vi träffade beth som skulle bo i sallys rum medans hon var i england. Så.jäkla.bra.tjej!

Det var på tiden



Jag vet inte varför men jag älskar h&ms solpuder. Har aldrig varit en foundationtjej riktigt utan vill bara ha något lätt puder så jag kör på detta året om. På flygplanet så gick det sönder en aning minst sagt så lyckan när jag fick nytt solpuder av mamma och pappa var total. Bästa!

Världens bästa föräldrar




Åh herre min skapare vilka fantastiska föräldrar jag har. Titta vad jag hämtade ut på posten igår. Jag tror jag svimmar. Dom är ju för bra för att vara sanna. Viktigaste personerna i mitt liv.

Sen vankades det jobb, skypedejt med Sofia innan jobbet och farmor och conny efter jobbet. Så himla mysigt!

Dagen efter nyår

Dagen efter nyår spenderade vi på bronte beach, ett perfekt sätt att spendera en bakisdag på. Därefter åt vi tacos och kollade på studentfesten. Till tacosen köpte vi ett kit med tacosås, tacomix och minibröd, och vi tänkte att det skulle vara som små bröd ni vet, men nejdå, det var ordagrant mini... Men gott var det.


Nyårsaftonskvällen











Efter vi varit lyriska och öppnat paketet från sverige så åt vi chokladdoppade jordgubbar, drack cider och spelade spel och när klockan slagit åtta drog vi oss mot mitt jobb. Vi har nämligen en helt otroligt vacker utsikt från mitt jobb och chefen hade dessutom lovat att jag skulle få en hejdåplanka. Sån himla lyx. Så vi satt på balkongen och åt planka och drack bubbel när niofyrverkerierna körde igång. Ser ju larvigt ut men det var så vackert ska ni veta. Sen åkte vi in till stan, kollade på tolvfyrverkerierna nere i hamnen, träffade massa människor, sjöng allsång och hade vårat bästa nyår någonsin. Slocknade halv fem så det måste ju somsagt vara ett gott tecken på en rakt igenom perfekt kväll!

Distans







Distans är på många sätt en jobbig grej. Att vara här i Australien är helt underbart men trots det kan man ju inte komma ifrån saknaden till alla där hemma. Men att alla vi saknar finns hemma är en så stor trygghet. Idag reste/flyttade en utav dom jag älskar mest till Thailand. Min bror Mathias. Att inte ha fått säga hejdå till honom gör riktigt ont i hjärtat. Men inom en snar framtid kommer jag åka och hälsa på! Älskar dig och lycka till nu kära bror!!!

Världens finaste vänner



Det är nästan så man blir tårögd. Det är nästan larvigt hur bortskämda vi är med kärlek från både vänner, släkt och familj. Det värmer så oerhört i hjärtat. På nyårsaftonen fick vi hem ett brev om att vi hade ett paket på posten att hämta ut. "God jul önskar tomten" stod det, och trots att damp ner nästan en vecka efter så var vi upp över öronen lyckliga. Vi kunde inte sluta le och känna oss så lyckligt lottade över att vy har så fina vänner som lagt ner så mycket tid och tanke och verkligen köpt alla våra favoritsaker. Finaste <3

Nyåraaftonsmorgonen








Hej alla fina kära vänner och släktingar. Nu får ni mitt ord på att det ska bli skärpning här på bloggen. Våran nyårsafton var rakt igenom helt perfekt. Den började på så vis att vi mötte upp hanna för att sedan slå oss ner på ett fik och avnjuta en god frukost. Det känns så himla lyxigt! Och på nyår får man ju defenetivt lyxa till det. Därefter tog vi bussen till bronte Beach som var en helt otroligt fin plats. Vi solade, badade, skrattade ikapp åt "tackos" och att det är synd om potatisar, hoppade i vågorna som och småbarn hade det gött. Helt perfekt start på dagen!
RSS 2.0