vädret



vädret här kan växla så himla mycket! ena dagen är det 15 grader och blåser storm medans andra dagen är det 35 grader varmt. lördag och söndag ska alltså bjuda på över 30 grader?! blir till att hänga vid stranden då! ;)

Måste tillägga:

Igår tvättade vi för första gången i vårt liv. Och även storhandlade. Duktigt av oss tycker jag!! Haha...

Kunde inte begära mycket mer


Så fantastiskt allt känns nu. Igår flyttade vi somsagt in i lägenheten och det känns så himla skönt att ha ett "hem". Från att leva i en vecka på hostel (vilket också har sin charm) till att ha egen garderob som man kan hänga upp alla sina saker i (behöver jag säga att det redan är gjort, hehe), eget kök, badrum, tvättmaskin osv. Dock bor vi ju hos en tjej men hon bor hos sin kille så vi har inprincip lägenheten för oss själva. Igår tog vi somsagt en promenad till bondi beach och påvägen hem köpte vi mat. Äntligen riktig mat!!! Vi köpte alltifrån flingor till köttfärs till frukt till te osv! Så jäkla skönt att slippa leva på nudlar och varma koppen. Nu ligger gosan fortfarande och sover här bredvid mig men när hon väl vaknat tror jag att det blir till att promenera till bondi beach för att spendera dagen där. Vi har bestämt oss för att ta helg från jobbsökande och allt sånt. Lövly.
/ Isabelle

Kvällspromenad











Att kunna ta en promenad från lägenheten till Bondi Beach känns helt otroligt! det är så himla fint. på vägen hem från stranden stannade vi till på affären och fick sedan släpa hem 8 kassar med mat! vi har precis njutit av rostade mackor och te. snart är det dags för oss att sova. Godnatt!! //Nathalie

Oct. 31, 2013

Hänger i nya lyan. Feels awesomeeee!



Finaste tjejen. Bellis!



Just nu ligger vi i tvrummet på wake up! (motelet där vi har bott i en vecka). Bellis sover så sött medans jag ligger och spelar spel. klockan är 11:45 här, om cirka 3 timmar flyttar vi in i nya lägenheten!!

Att vara här på andra sidan jorden är helt underbart. jag trivs sååå himla bra och nu när jag får ett eget rum, en egen säng samt en garderob kan ju inte livet bli bättre!

Massa kramar //Nathalie

Trötta tjejer tydligen

Vi la oss för att powernapa men trodde aldrig jag skulle somna, but i did! Så himla skönt. Så nu ska jag hoppa in i duschen för ikväll vankas det halloooooweeeenparty, yeeeey!

pictures















Frukost


Nu blir det en sväng förbi kontoret för att skriva ut massa CVn, fixa med vår jobbprofil, fixa med banken, fixa mobilt internet samt hänga på stan. Ikväll måste vi packa ihop alla våra saker för imorgon flyttar vi!!! Sen vankas det även halloweenparty, wooooo!

Lyckans dag

Äntligen äntligen äntligen! Trots att vi aldrig aldrig gav upp hoppet så kände man ändå att det minskades hela tiden. När vi satt på bussen påväg till vår fjärde visning idag som också var i bondi junction så skriver tjejen (vars lägenhet vi verkligen ville ha) att vi fick lägenheten! Så himla mycket lycka :D Så på torsdag blir vi bondi-bor!
Glada tjejer!
/Isabelle

blåser bort













just nu tar vi det lugnt på hostelet. ute blåser det som tusan!! om cirka 1 timme ska vi dock ta oss till bondi junction igen för att kolla på ytterligare en lägenhet. här kommer lite mer bilder från i söndags! puss //nathalie

Bilder från i söndags











just nu sitter vi i sängen och kollar på solsidan. hur mysigt som helst. snart ska vi tillbaka till kontoret och fortsätta lägenhetsjakten! //nathalie

Bilder från idag









Om visningarna idag

Båda lägenheterna som vi fått napp på i bondi junction lyckades vi få svänga förbi och den första var väl sådär, men den andra var awesome!!!! Tjejen som hade lägenheten var toppen och lägenheten låg och var perfekt. Och eftersom hon nästan aldrig var där så hade vi hela lägenheten för oss själva för bara 365 au dollar i veckan för båda. HÅLL TUMMARNA!!!!
/ Isabelle

Dags för visning, spända!! :D


Ringde på en lägenhet i bondi junction och ska dit och kolla nu, awesome!!! / Isabelle

Keep you thumbs together!!!

Hanger just nu pa kontoret och kollar lagenheter och verkligen med framsteg. Sitter just nu och mailar med tva av dem och vi ska pa visning pa en av lagenheterna. Ser sa mysigt ut. Den andra ar tva andra ocksa sugna pa sa vi hoppas pa det basta! Hall tummarna for oss!!!!!!!!! :D
/ Isabelle.

Braiga dag

Vilken fantastisk dag vi har haft idag. Vi vaknade skapligt, åt frukost och sen gick vi ett gäng på nio och turistade. Vi gick och såg operahuset och lite sådär. Dessa människor är ju så himla toppen och imorgon åker de till surcamp. Känns lite sorgligt. Vi har blivit som en liten familj ju. Tur att vi återförenas på fredag igen då adam fyller 21 och det ska ju såklart firas. Skypeade med mamma, pappa och bruno idag också. Blir lika lycklig varje gång. Mina bästa.
 / Isabelle

Igår

Lägenhetsvisningen igår var katastrofal. Har nog faktiskt aldrig sett något vidrigare kan jag nog helt ärligt säga. Det stank mögel i hela lägenheten och hela höghuset skulle rivas i januari vilket nog säger det mesta. Det låg jättebra men var helt fruktansvärt vidrigt så imorgon ska vi kolla lägenheter hela dagen. Resterande av dagen igår spenderade vi på bondi beach med våra homies. 
/ Isabelle

CRAZZZZZZZY

imorgon ska vi kolla på en lägenhet som ligger precis vid vattnet på bondi beach!! så himla glada tjejer!!:D

Hängt på banken idag blandannat

fredag









Dagen började med ett 2 timmar långt informationsmöte. resten av dagen har vi letat lägenhet, vart och handlat mat/vin inför kvällen samt för första gången på resan blev vi riktigt mätta. snart är det dags att göra oss klara inför kvällen! det dricks redan vin här i rummet!

Heeeeej




Ääääääntligen framme i sydney! Jäkla mördarresa alltså. Vi har strosat runt lite och hängt i hamnen. Man är ju helt lost än så länge.. Men det kommer bli bättre för varje dag som går. Är så taggad för allt som väntar oss! Snart blir det bbq.

Tröööööötta



Andra flyget på nästan 12 timmar avklarat. Hänger numer i hongkong och vi har konstaterat att kineser är stressade och otrevliga.
/ Isabelle

Framme i london




Blev bjudna på wrap och vin på flyget. Awesome! Flyget gick så bra och så snabbt och nu sitter vi och väntar på flyget till hongkong. Känns så bra!
/ Isabelle

Då var det dags



Detta beroende....


Det gäller att vara förberedd. Tappar ju bort dessa hela tiden så nu har jag så det räcker ett tag iallafall. Mamma blev helt förskräckt när jag berättade att jag kunde vakna mitt i natten och behöva läppsyl för att jag annars inte kunde somna om. Men detta är min enda last och man kunde ju ha varit beroende av något värre ju.
/ Isabelle

Sista minuten shopping!


två timmar innan vi ska vara på flygplatsen så har jag köpt en ny mobil. Eftersom jag måste lämna min kära iPhone hemma. Sjukt nervös tjej sitter i bilen mot pappas jobb och sen mot Arlanda!! //nathalie 

Dessa böcker får följa med mig ut och fara i världen


Skaplig nörd man är som alltså har en sudokubok, men bra tidsfördriv. Promise!

Älskade vovve

När denna älskade sak kröp upp tätt tätt intill fick jag panik och insåg att jag alltså på riktigt inte kommer få krama honom på 7 månader. Kommer få brunoabstinens...

Helt sjukt



Julklapp


Eftersom den andra dog så har nu jag och Bella fått en förtidig julklapp. Den här skönheten har vi fått av mina fantastiska föräldrar och min älskade bror Mathias. Hur grymma är dom inte!? 

Kaffe med rån

Tror seriöst att jag har med mig åtta böcker i handbagaget. Någon hade beslutsångest och någon slipper sitta i någon bokknipa iallafall. Kan ju vara bra att ha och underhålla sig med eftersom att jag kan sova ungefär 0 minuter på flygplan. NOLL. Vet inte vad det är för fel på mig men inte ens till thailand kunde jag få sova det minsta lilla.



Fick denna av min faster idag och den verkar ju hur underbar som helst!

Valpgosat på jobbet

Fått pussat på denna fina skapelse idag! Vill bara köpa ett lass hundvalpar och pussa ihjäl, så underbara är dem. Om det inte vore för deras sylvassa tänder såattsäga. Men herreherregud så fin diesel är.


Familjemiddagen

 
Igår spenderade jag hela dagen med min underbara familj. Mamma, pappa, mina två bröder, deras barn och deras respektive. Det blev en dag av massa mys, lek och mat. För cirka en halvtimme sedan åkte min bror Mathias och hans flickvän Katherine hem. Att säga hejdå till dessa människor var jätte jobbigt. Gud vad jag kommer sakna alla. 

Söndag och två dagar kvar till avresa

Hej alla söta fina rara. Idag spenderar vi alltså vår sista söndag på svensk mark. Det känns så konstigt att säga så. Fortfarande helt ofattbart. Iallafall så har jag spenderat min söndag på jobbet med mina kära gamlingar och eftermiddagen och kvällen kommer jag spendera tillsammans med min fina släkt som kommer hit på lite hejdåfika och ikväll hejdåmiddag för en mindre skara. Gosigt värre!

Tjejmiddagen

 
Några av mina bilder från en utav dom roligaste och mysigaste kvällarna i mitt liv! 

Problem


Såhär två dagar innan avresan. Så bestämmer sig plattan som skulle fungera som vår dator i aussie sig för att sluta fungera! 

Utgång med mina fina fina tjejer







Dessa tjejer är verkligen guldvärda. Herrejäklar vad bra dem är och vad roligt man har med dem. Det sjöngs, dansades, shotades, skrattades, togs sönder handfat och gud vet vad! Älskade fina flickor som jag kommer sakna något så fruktansvärt.

Hejdåmiddag med våra fina vänner




Gran Canaria










Här kommer en bildbomb från vår vecka  på Gran Canaria. Det blev helt perfekt mysvecka med "lilla" familjen. Som jag älskar mina underbara föräldrar! //Nathalie 

Att inte få pussa och krama på den här token på sju månader...

 
 Min älskade lilla galna vovve. Snacka om att jag kommer sakna ihjäl mig efter honom. Bästa bästa bästa. 

Inspo

Fixar och donar

Får panik över allting som måste fixas och göras. Det ska skrivas ut papper och det ska ringas hit och dit. Skrivas CV ska det också göra, och det har jag ju fått helt klart för mig att jag är helt värdelös på. Det går ju inte! Och ännu mindre på engelska. Har äntligen kommit igång med det. Det var ju på tiden, såhär fem dagar innan vi drar. Vadå att vara ute i sista sekunden? MEN DET ÄR SÅ TRÅKIGT. Blööäöööäää. Om ni undrade så har jag fortfarande inte fattat att vi drar på tisdag. Tror inte riktigt jag kommer få in det i skallen förän jag sätter min fot på australiensisk mark. Fatta att vi ska till australien. Det är ju bara helt helt sjukt och helt helt jäkla underbart!
 

Bilder från förra årets resa till rhodos

Och man skulle nästan kunna säga att det var här allting började. Här som jag insåg vilken fin människa nathalie var. Och nu ska vi ut på vår andra resa tillsammans vilket även kommer bli det största äventyret hitills i våra liv.
 

2013-10-12

Hej alla söta rara fina. Det börjar verkligen närma sig nu. Kan inte riktigt ta in att vi snart åker. I ena stunden känns det bara så ofattbart och i nästa vill jag bara åka nu nu nu och i nästa får jag panik. Men för det mesta är jag så sjukt otålig och vill bara åka nu på momangen. Har redan börjat packat liksom. Vem är jag ens? Annars då? Känns som att man gör så mycket för sista gången. Träffar folk för sista gången innan vi åker. Jag hatar farväl. Det är det värsta jag vet och jag är sämst på det. Sämst sämst sämst. Men sju månader kommer gå så sinnesstört snabbt. AAAAAAAAH, vill nuuuuuuu! 
 
 

Inspo









13 dagar


Det är bara 13 dagar kvar nu. tills vi åker på det som antagligen kommer bli våra livs resor. 
Just nu ligger jag vid poolen, dock under en handduk. Molnen har tagit över den här resan. Men vi har det hur bra som helst ändå. Imorgon ska vi ut och åka båt. Bilder från det kommer! Massa kramar //Nathalie 

Fjorton dagar. Två veckor. Kvar.

 

That's whats life's about

På 10 000 meters höjd


Sitter just nu på planet emot Gran Canaria. Gratis wi-fi på flygplan är ju helt underbart och första gången för mig! Om cirka 5 timmar landar vi i 25 graders värme. Ska bli så skönt med lite värme igen! 
Massa kramar //Nathalie

Häng i Södertälje med bästa vän


Första gången ever som jag kör ensam till och i södertälje. Har varit lite nojig över det pga kommer bilar från alla håll och kanter och rödljus och olika filer hit och dit. Nåväl, gick strålande fint. Nu ska jag möta upp min pärla sofia!

Resan innan resan

 
Nu är det bara ett dygn kvar tills jag är i lägenheten på Gran Canaria. Imorgon klockan 08:00 sitter jag i bilen påväg mot arlanda med mina älskade föräldrar. Men innan det ska jag hinna med ett besök hos naprapaten och gå på Macklemore & Ryan Lewis konsert i globen! Taggar som tusan!
Det kommer bli helt underbart att komma iväg med bara mamma och pappa en vecka innan vi åker på den stora resan! När jag landar i Sverige igen är det bara 11 små dagar kvar tills vi står på arlanda igen. Helt sjukt! 
/Nathalie 

Tjugo jävla jordsnurr

För någon månad sedan firade vi en ettårig vänskap. "Bellaaa, vi har typ ettårs jubileum idag" sa hon i början av september. Otroligt det där. Hur nära man kan komma någon å bara ett år. I dagsläget är jag ledsen att hon är alldeles för många mil härifrån men på lördag får jag äntligen äntligen krama om henne igen. Grattis min älskade fina hjärtavän på din tjugoårsdag. Herregud så bra du är. Man blir ju inte riktigt klok. 
 
 
<3<3
 
/ Isabelle

Finns det något bättre än att resa?

Att resa är det absolut bästa och roligaste som finns oavsett form eller syfte. Detta år har jag hitills hunnit med fyra stycken resor, så australienresan blir den femte. Får liksom aldrig aldrig nog. Jag började året med att fara till thailand. 
 
Thailand 2-16 januari : 

Har alltid drömt om att fara till thailand och detta år slog vi äntligen slag i saken. Jag och min kära familj åkte tillsammans med faster och familj så vi var ett gäng på åtta personer. Vi gjorde allt det där man gör när man är på semester och utöver det så tog jag och philip oss ut till phiphi för att möta upp joanna, micke, elin och adam i två nätter. Det dansades, solades, åkte på snorkelutflykt och hade det bra. Hann även träffa min saknade jenny samt ett par utgångar tillsammans med hugo och martina. Cplyckad resa rakt igenom.
 
 
 
London 17-20 maj: 

I maj for jag tillsammans med min allra bästa vän till London för att shoppa oförskämt mycket. Vi hade ett fullspäckad schema som främst somsagt innehöll shopping för hela slanten. Men vi hade även hunnit med att planera in en afternoon tea, besökte en marknad samt VAR PÅ HARRY POTTER EXPERIENCE. Dog vad häftigt det var. Sprang runt som en liten flicka och var över öronenlycklig. Bästa bästa. 
 
 
 
Magaluf 21-28 juli: 
 
Här vart det desto vildare vill jag lova men herrejävlar vad kul vi hade. Tro det eller ej, men vi var uppe skapligt nästan varje morgon för att krypa ut till solstolarna för att åtminstone få lite färg. Annars så hängde vi mest med våra nyblivna stockholmsvänner som dessutom var våra grannar. Vi gjorde det mesta tillsammans och hade så så kul. Denna resans höjdpunkt var utan att blinka CALVIN HARRIS. Så.jävla.fett. Trots att man varken kunde röra sig eller andas så var man fylld av så mycket adrenalin att det inte spelade någon roll. Dagen efter var vi på vattenparty vilket var resans andra höjdpunkt. Höjdpunkt tre, träffades världens babeigaste norsk. Dog lite. Och bästa av allt, upplevde allt detta med världens bästa vän! <3
 
 
Mallorca, alcudia 13-20 september: 
 
Min kära morfar hade fyllt hela sjuttio år, så detta firades på så vis att han bjöd hela fina släkten på en resa till mallis. Vi var ett gäng på drygt 20 personer och det var huuuuuuuur trevligt som helst. Vi solade en del, badade en del, kollade på show en del, drack en del, partade en del, umgicks en del, hade det jävligt nice en del. Nej men en riktig solochbad semester. Behövde verkligen detta. Läste ut två böcker och hade det gött. Och att vi kunde flika in då partykvällar ser vi som en bonus. 
 
 
/ Isabelle

*

"Men vad ska ni göra där då?"

Denna ständiga fråga: " Men vad ska ni göra där då ? ". Jaaa, vad ska vi inte göra? Kan liksom aldrig riktigt svara något vettigt på den frågan, för helt ärligt så vet vi inte riktigt. Och enligt de flesta som jag känner som har varit där så säger de att det egentligen är det bästa. Att man inte lagt upp en plan till punkt och pricka på vad man har tänkt att göra. Hinna med. Alla platser man ska besöka. Bestämma innan vart man ska bo. Vart man ska jobba. Utan att man ska ta det lite som det kommer. Ofta så håller man sig ändå inte till de planerna man lagt upp. Så därefter kan jag aldrig ge något bra svar på den frågan. Känner mest precis som jag skrev att " Vad ska vi inte göra? ". Vi ska upptäcka en ny kontinent. Träffa människor från alla världens hörn. Jobba i ett helt nytt land. Tala ett annat språk. Klara oss själva. HA JÄVLIGT KUL. Men det vi faktiskt vet att vi ska göra är att vi ska: 
 
* Besöka nya Zeeland
* Bo i sydney från när vi landar tills åtminstone efter nyår
* Jobba en del
* Resa en del
* Natta vill surfa (INTE JAG. Dör så rädd jag är för hajar)
* Stanna i Hong kong på vägen hem i 10 dagar.
* BESÖKA DISNEYLAND
* Hoppa bungyjump
* Krama kängurus
 
Det är bara en rad av grejer som vi har planerat in att göra. Sen kommer vi naturligtvis hinna med en hel drös mer saker att göra. Men somsagt, det tar vi som det kommer. 
 
/ Isabelle
 

*

Våran australienblogg

Jag får äran att avfyra det första inlägget här på vår nya blogg. Denna blogg kommer vi ha när vi är nere i australien och lever livet. Just nu är allting så himla ofattbart och svårt att ta in. Att vi om 20, TJUGO, små små dagar står på arlanda, vinkar hejdå till våra föräldrar, förmodligen med ögonen fulla med tårar. Och det kommer bli tungt. Svårt. Jobbigt. Just det där farvälet. Men jag vet också, att det här är något vi länge länge drömt om att göra. Att resa ut i världen och upptäcka nya saker. Att stå på egna ben. Klara oss själva. Träffa nytt folk. Göra saker vi aldrig någonsin kunnat drömma om. Förmodligen växa något så enormt som individer. Min mage är en enda bergochdalbana nu för tillfället. Jag är så himla nervös. Förväntansfull. Otålig. Vill nu nu nu.
 
/ Isabelle
 
RSS 2.0