Hahahah pa framsidan av en tidning

 

Kollar osfinalen

förlåt pappa Jari


men nu är det dags för match! hejja sverige!!!

We did it!!!!!





Om skydivet var läskigt så var det ingenting emot detta. Vi bestämde oss lite spontant att "ja men ska vi göra det nu då" och i nästa sekund stod man där på avsatsen och dog av rädsla. MEN VI GJORDE DET! Nöjd som satan.

Franz josef


Igår åkte vi tidigt på morgonen från westport till franz josef. Det var ett himla mysigt och litet ställe och vi hängde mest med dessa sköna killarna samt två favorittjejer som vi träffade i river valley. Hade en riktigt härlig kväll! Lyckat värre.

Vackra land

Westport







Här ska jag och Bella bo inatt. vi har bestämt oss för att det är sjukt mysigt! två stycken av alla på bussen fick detta erbjudande och det blev vi :) 15 dollar för en natt, halva priset mot vad vi brukar betala. som hittat känner vi!!

Kaiteriteri


Vaknade upp med migrän och visste inte om jag skulle gråta, skrika eller spy. Värsta. Sen skypea jag med mina älskade föräldrar!

Nu lämnar vi kaiteriteri (sååå vackert) och far vidare till westport.

Horse riding



I måndags fick vi vår andra aktivitet som var hästridning. Hade sett fram emot det så himla mycket. Hästarna hade inget bett så allt var helt annorlunda men det var bara kul. Jag red på den här pärlan som jag blev helt kär i. Brukar vara lite avvaktande med hästar jag inte känner men vi klickade verkligen. Blev så sugen på att börja rida igen. Mys! Har dock alla andra bra bilder på kameran...

On the road again


I tisdags sa vi hejdå till vår fina stora galna familj och det var såå jobbigt. Släppte en och annan tår. Hade en helt perfekt sista kväll på river valley men det var inte lika kul att sitta på en buss dagen efter och speciellt inte när den pajja och allt tog så mycket längre tid. Nästa destination var iallafall wellington som är nya zealands huvudstad och vi gick mest runt och kollade vad staden hade att erbjuda och hade en lugn skön kväll.

Så himla roligt!!





När vi jobbade på river valley så fick vi en gratis aktivitet per vecka och första veckan gjorde vi rafting och det var så sinnessjukt kul! Vi skrattade tills magen värkte, skrek i panik och skräck samt lärde oss sjunga maurisånger. Awesome!

Sorgen i att lämna detta ställe om två dagar...



Världens bästa ställe

River Valley

Här har vi en egen kock som lagar vår mat/kakor dagligen. vi lånade en bil, körde på "fel" sida av vägen. vi visste inte vart vi skulle eller vilket håll denna stad låg åt. vi har ingen teckning på mobilerna. vi jobbar några timmar om dagen och idag skrubbade bella bort kiss från en heltäckningsmatta. Men mest av allt har vi det fruktansvärt skönt, roligt och lugnt. ungefär som nu då bellsan ligger i soffan bredvid mig och sovermiddag.

men det bästa av allt är nog när den dagliga kiwibussen kommer, då alla i personalen samlas för en utvärdering av dom stackarna! eller kanske alla dessa kvällar med skratt, lekar och massa nya trevliga människor.

Vi trivs verkligen här och det kommer vara sjukt tråkigt att lämna alla dessa underbara människor!

River valley


Feb. 09, 2014

Ändrade planer

Eftersom att vi skulle ha två veckor över efter queenstown (som är vårat sista stopp) så bestämde vi oss spontant för att stanna i river valley och jobba. Kanske världens bästa beslut. Vi stannar här i två veckor och det känns helt fantastiskt bra. Vi har gratis boende, mat, internet, tvätt, entré till spat samt en gratis aktivitet per vecka så vi passar därför på att göra raftingen och ridningen här.

Igår var vår första jobbdag och det kändes hur bra som helst. Vi jobbade några timmar på morgonen och sedan varannan kväll ett par timmar. Hur soft som helst. På kvällen igår så drog vi på inflyttningsfest. Lagom bra välkomnande! Platsen och människorna är fantastiska.

Sushidebut



Det är så himla kul för nattis har verkligen börjat testa på så himla mycket nytt i matväg! I början tjatade jag alltid om att äta sushi men det kom inte på frågan men idag så smällde det! Behövde inte ens övertyga henne. Dagens sushi får 4 av 5 toasters av natta! Sjukt bra betyg.

Haha föresten glömde jag säga att vi missade bussen imorse... Ni vet när man vaknar och man verkligen känner att man försovit sig? Exakt så var det. Så imorse blev det till att ringa kiwi för att boka om bussarna vilket inte var några problem. Puuuh. Sen fick vi byta hostel eftersom det vi bodde på var fullt... Sen gick vi till hot springs. Riktigt härligt ställe.
RSS 2.0