Vart tar veckorna och dagarna vägen?


Tiden går så läskigt fort här på andra sidan jorden. Snart har nästan en vecka gått sen vi uppdaterade bloggen sist. Fy skäms. I tisdags firade vi jul på ett minst sagt ovanligt sätt. Vi började med pannkaksfrukost för att sedan gå och få manikyr, pedikyr och massage. Riktig lyx. Sen på kvällen firade vi med våra killar. Dagen efter var vi inte mycket till människor och vädret var minst sagt kasst. Men till kvällen begav vi oss ändå ut i regnrusket till några människor som skrivit i "svenskar i sydney" och hängde där och hade en himla bra kväll. Nu är nathalie på jobbet och jag ska också snart bege mig. Har väl varit mer pepp i mina dar. Men men! Förhoppningsvis så blir det inget jobb sista veckan här i sydney för då ska vi bara passa på att göra exakt allt det vi vill! Woooopp!

Igår

Igår hade vi en himla fin kväll. Vi tog bussen in till city för att unna oss en finmiddag och slog till på stort. Man är så himla värd det ibland utan att behöva hitta på någon lämplig anledning och igår var en sån dag. Så vi satte oss på ett ställe, åt dögod mat och drack mousserande. Hängde med några råhärliga snubbar som var där och spelade osv. Sen fortsatte vi mot scubar och avslutade kvällen där. Lyckat.

Hoppsan

Vi har tydligen dragit på oss en varning. vi har nämligen varit för högljuda?!
Mycket oklart påstår vi

Lycka

BBQ

igår blev vi bjudna på en grillkväll hemma hos "killarna". kvällen blev hur rolig och mysig som helst även maten blev sjukt lyckad!




Veckan som varit








Vi båda jobbade hela veckan förutom onsdag och torsdag så då passade vi minsann på att festa till det. På onsdagen åt vi frukost påväg till stranden, hängde på bondi beach med ett härligt gäng, for hem för att fixa tacos för att ta ett farväl till beth som bott här en månad. Sorgligt... Vi åt tacos, sen kom erik och adam hit och då drog vi ut. Hade en asbra utekväll som avslutades med nattbad. På torsdagen segade vi på dagen och på kvällen drog jag in till stan och hängde med ett härligt gäng. Sen har det kollats paradise hotel, bakats pepparkakor, jobbats osv!

Nu vankas det jobb


Hur fort kan man tröttna på ett jobb egentligen? Blöööö. Men det är bara bita ihop. Om mindre än en månad så drar vi ju till surfcamp och om drygt en månad till nya zeeland så tur att man har något att se fram emot trots allt. Och innan dess är det julafton x2, nyår osv. Woop woop.

20 jordsnurr







Graaaaattis världens bästa spoooofh!!! Hoppas du får världens bästa dag. <3<3

Lucia

vi firar in lucia med pepparkaksbakning! tålamodet tog slut väldigt snabbt och magarna fylldes med massor av pepparkaksdeg. blev en myskväll helt enkelt!!




Onsdag

vi var båda lediga, vilket nästan aldrig händer nu förtiden. så det firade vi med frukost påväg till stranden. Hur gott som helst!
 

hejdå middag





igår hade vi hejdå middag för beth vår kära roommate för tillfället. imorgon flyttar hon ut vilket vi tycker kommer bli jätte tråkigt! hon är en jätte härlig tjej. vi bestämde oss för att laga tacos till henne och ha en rolig sista kväll tillsammans. middagen blev super mysig! senare på kvällen kom Adam och Erik förbi. vi begav oss senare ut till Beach Road Hotell där vi dansade bort kvällen. det blev en väldigt rolig och mysig kväll!

På senaste tiden

Fredag: Nattis jobbade medans jag fått ledigt, så jag började dagen med att traska till bondi beach. Låg där några timmar och solade och hade det gott men var på tok för rastlös så jag tog mitt pick och pack och begav mig hemåt. Åt thaimat för 18 spänn på en parkbänk och fick efter ett tag sällskap av en 75åring som pladdrade på om både det ena och det andra. På kvällen gjorde vi oss partyfina för att sedan ta bussen in till city för att kalasa med ett stort härligt gäng. Vi körde lekar, flamsade, skrattade, pratade och kvällen slutade med utgång. Fin jäkla fredag. På lördagen jobbade jag 12-22 och mer händelserikt än så var det minsann inte.Söndag: Jobbade till en början en kort pass och väl hemma var jag helt toktrött. Så jag sova ett par timmar innan jag begav mig till en filmfestival här i närheten som beth och massa av henne vänner var på så jag drog dit och joina dom en timma eller två. Sen drog jag hem och mötte upp nattis och så tog vi bussen in till stan till grabbarna. Först var det bara vi, grabbarna och tre till tjejer, men efter ett tag strömmar det in 20-30 pers till så efter några varningar så var vi tvungna att bege oss. Fin kväll ändå!! Måndag: Började morgonen med att ställa klockan tidigt så att jag kunde skypea med mammis och pappis. Somnade därefter om och sedan vankades det jobb för ovanlighetens skull. Efter jobbet blev det prommis, solsidan och kolla ikapp julkalendern. Mys!

Vi lever


Lyckan i denna bilden! <3 Men uppdaterar imorgonbitti. Här är klockan över 12 så nu är det sovdags. Imorgon vankas det jobb för oss båda sen är vi båda lediga onsdag & torsdag. Lyyyyyyx mina vänner!

jobb

Den här veckan jobbar jag alla dagar. Idag efter 6 dagars arbete är jag uppe i 42 timmar och 8 nya fina timmar väntar imorgon. En trött tjej vill nu bara hem, krypa ner bredvid min Bella, äta glass och kolla på film.



Det här med fuktigheten...

onsdag 4 december

idag har vi båda jobbat från 12 till stängning. vi möttes upp efter jobbet för att handla lite mat. nu sitter vi i sängen och ska äta pizza som jsg fick med mig hem från jobbet samt kolla på julklalendern!! Imorgon är det dags att jobba igen. puss och kram

Tisdag

idag har jag och bella jobbat hela dagen. på kvällen gjorde vi pepparkakshus och försökte införa lite julstämning här i lägenheten. Beth som vi just nu bor med var också med och dekorerade vårat fina hus. hur mysigt som helst!!:)




Söndagen











Söndagen kom och jag ska inte sticka under stolen att det var två trötta och ganska otaggade tjejer som vaknade på morgonen. Energin var långt åt skogen och jag hade lock för öronen och det brusade på rätt ordentligt. Började dricka lite smått men gav upp pga tog emot för mycket. Istället tog vi en powernap. Bästa beslutet ever. Vaknade upp och var desto piggare, drog och köpte pad thai (<333) och alk (som farbror polisen tog, så det var två nyktra men minst lika taggade tjejer om inte mer) och begav oss sedan mot olympic park. Mötte upp en dyngrak adam och en minst lika full erik och gick direkt till stora scenen och dansa, flamsa, fuldansade, skrattade ikapp och sjöng för fulla munnar. Mötte senare upp martin och gänget och bara lyckorusade hela dagen. När det var tre band kvar så lyckades vi på något sätt komma längst fram (det var avspärrat så man behövde stå i kö in) och inför axwell och armin som vi taggat mest för så stod vi i mitten på ca 4e raden. FJÄRDE. Kan knappt fatta det själv. Mäktigaste jävla känslan i världen. Lycka på så himla hög nivå! Världens bästa bästa bästa söndag!
/ Isabelle

Söndagen







(Första delen från söndagen. Tar sååååå lång tid att ladda upp. Andra halvan kommer imorgon. Puss natti / Isabelle)

Lördag

I lördags började alltså tvådagars festivalen som vi spontant bestämt oss att gå på. Kan ha varit det bästa beslutet hittills. Vi sängdrack, hängde med massa engelsmän, sjöng, dansa, drack, skratta, lånade snabba brillor, fick världens lack pga att vi pratade svenska, såg på världsstora artister, sjöng tills rösten gav vika, stod med lyckotårar i ögonen när "feel so close" med calvin harris spelade. Att vara på konsert kan vara en av de mäktigaste känslorna i hela världen. Fina fina lördag och ÄÄÄÄÄNNU finare söndag som jag berättar om efter jobbet.
/Isabelle

Världens bästa jävla jävla helg!

RSS 2.0